Våre attraktive pakketilbud! 

GOD TIMEBETALING FOR Å TA BUSSEN
Buss er ikke alltid det raskeste transportmiddel, men vi har lagt vekt på å gjøre reisen så effektiv som mulig. Vi vet at mange som reiser med oss, ellers ville tatt personbilen. Derfor ligger vi i reisetid så nær opp til personbilen som mulig. Komforten i bussene er imidlertid personbilen langt overlegen! Hos oss finner du et deilig, avslappende sete og du lar våre dyktige sjåfører lose bussen trygt gjennom et tettere og tettere trafikkbilde på våre hovedveier. Har du lyst på en blund - så er det fritt frem, og du får selvfølgelig servert kaffe og kalde drikker om bord! (OBS! En av våre innleide undertransportører har ikke dette tilbudet ombord) Og pris; ja - den er nesten vanvittig lav! Du har god timebetaling for å sitte på bussen.... 

For å gjøre det enda mer attraktivt, har vi laget noen pakkeløsninger buss og hotellovernatting i Kristiansand og i Oslo som vi tror kan være aktuelle for mange:

OBS! Disse hotellpakkene må bestilles gjennom oss på tlf nr 37 93 15 15 eller post@konkurrenten.no

OSLO / ELLER KRISTIANSAND MØTEPAKKEN  i enkeltrom

Valgfri reise inn med vår ekspressbuss fra Sørlandet til Oslo (eller motsatt) den ene dagen og 1 overnatting i enkeltrom på eksempelvis Thon Hotel Terminus eller Thon Hotel Spectrum. Begge hoteller ligger i kort gangavstand fra Oslo bussterminal. Frokosten er selvfølgelig inkludert - og det er også returreisen med konkurrenten.no fra Oslo mot Sørlandet. Du velger den avgangen som passer. I Kristiansand bruker vi Comfort Hotel Kristiansand.

Kun kr 1.400,- pr.person.

Enkeltrom med 2 overnattinger og tur/retur med konkurrenten.no kr 2.100,- pr. person f.eks:
www.thonhotels.no/terminus
www.thonhotels.no/spectrum

Comfort Hotel Kristiansand

OSLO WEEKEND ELLER KRISTIANSAND / MIDTUKE i dobbeltrom

Valgfri reise inn med vår ekspressbuss fra Sørlandet til Oslo (eller motsatt) og overnatting i dobbeltrom 2 netter på eksempelvis Thon Hotel Terminus eller Thon Hotel Spectrum. Begge hoteller ligger i kort gangavstand fra Oslo Bussterminal. I Kristiansand bruker vi Comfort Hotel Kristiansand - like ved rutebilstasjonen.Frokosten er selvfølgelig inkludert - og det er også returreisen med konkurrenten.no fra Oslo. Dere velger den avgangen som passer dere.

Kun kr 1.700,- pr. person

Dobbeltrom med 1 overnatting og tur/retur med konkurrenten.no kr 1.200,- pr. person

www.thonhotels.no/terminus
www.thonhotels.no/spectrum
www.thonhotels.no/panorama

Comfort Hotel Kristiansand

OPPGRADERING

Thon hotel Opera ligger ved Flytogterminalen på Oslo S. All offentlig transport finner du rett utenfor døren. Hotellet har flott utsikt over Oslofjorden.

- pristillegg på kr 150,- pr. natt pr. person
www.thonhotels.no/opera
www.thonhotels.no/bristol