Informasjon

VEIARBEID E-18

I forbindelse med mye veiarbeid langs hele E 18 kan det dessverre oppstå forsinkelser i forhold til oppsatt ruteplan. Dette skyldes forhold utenfor vår kontroll og vi ber våre passasjerer holde av ekstra tid ved eventuelle korresponderende busser. Vi gjør oppmerksom på at fredager mot Kristiansand er spesielt utsatt for større forsinkelser.

Dersom du trenger litt ekstra assistanse eller oppmerksomhet på turen, ta kontakt med sjåføren og gi beskjed om dette. Eksempelvis om du reiser med små barn.

Til deg som skal reise med oss fra Oslo Bussterminal

Er du i tvil om hvor du finner bussen kan du spørre i ruteinformasjonen som ligger ved rullebandet opp til andre etg. her vil du også finne rutetabeller for konkurrenten.no.

-I god tid før avgangen vil konkurrenten.no  komme opp på den store tavlen ved inngangen til bussterminalen, samt de grønne skjermene. Her vil det stå hvilken plattform og avgangstid.

-Som følge av COVID19 er vår ordinære plassgaranti midlertidig avviklet og du må ha forhåndskjøpt billett til spesifikk avgang. Denne bestiller du på våre nettsider www.konkurrenten.no  og på www.nor-way.no. Om du opplever utsolgt avgang på konkurrenten.no kan det likevel være ledig på nor-way.no eller motsatt. Har du åpen returbillett kjøpt på buss, eller klippekort, må du ringe 37 93 15 15 for å reservere plass.

(Grupper på 7 personer eller mer må bestilles på tlf 37 93 15 15. dette er ikke nødvendig dersom billetter er bestilt og kjøpt på nett)

Vi gjør oppmerksom på at på enkelte avganger med innleide busser er det ikke kaffeservering ombord, og kanskje heller ikke mulighet for internettilkobling.