NYHET! Forlengelse av NW192 konkurrenten.no til Stavanger fra 1. januar

Konkurrenten.no forlenger til Stavanger

Vi starter 1. januar 2019. Da kjører vi som søndag unntatt kl 10.35 fra Stavanger og kl 16.20 fra Kristiansand. Deretter som normalt i henhold til ruteplanen. Vi har PLASSGARANTI – du gir bare tydelig signal til sjåføren for at bussen skal stoppe og betaler med kort eller kontant ombord. Forhåndsbestilling av billetter for strekningen (Oslo)Kristiansand – Stavanger gjøres på www.nor-way.no og der finner du de billigste billettene. Til/fra Oslo kan du fortsatt bestille på www.konkurrenten.no

Du kan forhåndsbestille allerede i dag!

Oppdatert rutetabell for hele strekningen finner du her: NW192 konkurrenten.no Stavanger-Oslo (oppdatert 24.05.2019)

Fra 1. januar kjører vi helt frem til Stavanger med Konkurrenten.no! Vi byr deg om bord i våre komfortable ekspressbusser og til en forlengelse videre vestover fra Kristiansand. 32 avganger hver uke, 16 i hver retning – blir forlenget Kristiansand – Stavanger, i tillegg til 2 avganger ukentlig i hver retning som kun går mellom Kristiansand og Flekkefjord.

Etter å ha kjørt Kristiansand – Arendal – Oslo fra 15. mai 2002 er det et naturlig steg for Konkurrenten.no å erstatte bortfallet av Sør Vest Ekspressen som legger ned på strekningen Kristiansand – Stavanger fra nyttår.

For nettverksselskapet Nor-Way Bussekspress som kjører Norge på kryss og tvers med ekspressbusser blir rutetilbudet dermed fortsatt komplett kysten rundt Oslo – Sørlandet – Stavanger – Bergen.

Forlengelsen med Konkurrenten.no er tilpasset slik at det også på flere avganger er passende korrespondanser med Kystbussen Stavanger – Bergen.

For gjester som reiser med oss, har vi lagt opp til å betjene både Sandnes rb.st. og Stavanger Lufthavn Sola i tillegg til at vi kjører forbi Stavanger Universitetssykehus på vår vei til og fra Stavanger Byterminal.

Gode muligheter for overgang til lokalbusser som driftes av Kolumbus både i Sandnes og Stavanger – og for de som skal ut å reise med fly er tilbudet godt fra Sola. Konkurrenten.no stopper også greit til for de som ønsker å overnatte på hotell på Sola før eller etter en flyreise.

Prisen for å reise med Konkurrenten.no mellom Stavanger og Kristiansand reduseres med opptil 33% og vi tilbyr gode rabattordninger ved bestilling på nett – www.nor-way.no

Også for strekningen Kristiansand – Stavanger vil Konkurrenten.no ha plassgaranti som innebærer at alle kommer med, selv uten forhåndsbestilling. Enkelt og greit gir man bare tydelig signal om at man ønsker å stoppe bussen for påstigning fra sin aktuelle holdeplass. Deretter kjøper man billett av sjåføren ved ombordstigning og betaler med kort eller kontant.

Ring gjerne vår kundetelefon  37 93 15 15 om du har spørsmål.