OM OSS

Kun ved å reise med Konkurrenten.no er du med på å sikre den fremtidige konkurransen på strekningen!

Du kan sikre konkurransen

Tog– og busstrafikk mellom Oslo og Sørlandet har frem til nå vært utført i et monopol. Vi tror det er slik at alle vil skjerpe seg i konkurransen – når det er flere “om beinet”.

Dyktige, erfarne sjåfører

er ansatt for å betjene deg. I tillegg til å sørge for sikker og komfortabel reise, har vi lagt vekt på at de skal være trivelig og de skal like å ha med mennesker å gjøre. Det tror vi er viktig også for din trivsel!

Raskt

Vi setter sikkerheten i høysetet, men vi har også lagt vekt på å få til en effektiv reise. Siden de aller fleste blir kjørt til og fra bussholdeplassen likevel, stopper vi ved holdeplasser langs E18. For at flest mulig skal komme raskest mulig fram – det tror vi teller også for deg!

Helturistbusser

Vi har i trafikk fra første dag. 4-stjerners turistbusser med god benplass, air-condition og behagelige seter. Lang hjulavstand og boggi sikrer komforten.

Evje, 18. april 2013 PRESSEMELDING KONKURRENTEN.NO KNYTTER SEG TIL NOR-WAY BUSSEKSPRESS Fra 1. mai blir ekspressbussruten Konkurrenten.no AS som trafikkerer strekningen Kristiansand – Oslo en del av nettverket til Nor-Way Bussekspress. Nettbuss-eide Sørlandsekspressen trekker seg fra samme dato ut av nettverket. LIKE ENKELT SOM FØR – FORTSATT PLASSGARANTI Selv om det nå også vil bli mulig å forhåndsbestille billetter til Konkurrenten.no gjennom nettsidene til Nor-Way Bussekspress, vil det fortsatt være plassgaranti på bussen. Det vil være fullt mulig å møte opp ved bussavgang for å kjøpe billett direkte av sjåføren ved ombordstigning – og være garantert å bli med. Plassbestilling er fortsatt kun nødvendig for grupper på 7 personer eller flere. Betaling skjer til sjåføren med kort eller kontanter. BILLETTBESTILLING MULIG – MEN IKKE NØDVENDIG Fra 1. mai vil det være mulig å forhåndskjøpe billetter også til Konkurrenten.no ved å gå inn på nettsidene til Nor-Way Bussekspress : www.nor-way.no Forhåndskjøpte billetter selges med noe rabatt på nett i forhold til kjøp direkte på bussen. KONKURRENTEN.NO TAR SKYLDEN FOR DE LAVE PRISENE Konkurrenten.no AS etablerte seg i konkurranse med Nettbuss-eide Sørlandsekspressen på strekningen Kristiansand – Oslo 15. mai 2002. Inntil da var det kun 3 daglige avganger i hver retning med ekspressbuss og reise for voksen t/r Kristiansand – Oslo kostet kr 720,- pr person. Mer enn 10 år etter er det opptil 20 daglige avganger med ekspressbuss i hver retning, og samme reise koster for voksen kr 620,- pr person! ”Vår ekspressbussrute og tilstedeværelse viser i praksis at det er til forbrukernes beste at mer enn ett busselskap kjemper om publikums gunst”, uttaler daglig leder i Konkurrenten.no AS Tom Roger Øydne. INGEN EIER- ELLER DRIFTSMESSIGE KONSEKVENSER Tilslutningen til nettverket i Nor-Way Bussekspress medfører ingen eier- eller driftsmessige endringer. Konkurrenten.no AS eies 100% av holdingselskapet Olto Holding AS som igjen eies på 50/50-basis av Olav Ljosland Risdal og Tom Roger Øydne. Selskapet har hovedkontor på Evjemoen og driftsanlegg på Mjåvann i Songdalen Kommune. Totalt er 12 busser og ca 30 ansatte engasjert i driften av ekspressbussruten mellom Oslo og Sørlandet. Kontaktperson: Daglig leder Tom Roger Øydne  Konkurrenten.no AS Nettsider : www.konkurrenten.no og www.nor-way.no